window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-116055497-1');

Myymälät

Pohjolankadun Kierrätysmyymälän valikoimaan kuuluu vaatteet, astiat, kirjat, kodinkoneet, huonekalut, rakennustarvikkeet, tietokoneet sekä paljon muuta kierrätysmaailman kiehtovaa tavaraa. Aseman Vaatekierrätysmyymälän valikoimaan kuuluu vaatteet, kengät, laukut sekä Pitsinurkan käsityötuotteita.

Kierrätysmyymälä
POHJOLANKATU

Pohjolankatu 6
Avoinna ma-pe 9-17, la 10-14
Puh. 044 363 4455

Vaatekerrätysmyymälä
Linja-autoasema

Tulliportinkatu 1-5
Avoinna ma-ke-to-pe 10-16, ti ja la suljettu
Puh. 044 309 8974

Noutopalvelu

Noutopalvelu p. 044 363 4455
Haku Savonlinnan taajaman alueelta, henkilöasiakkailta 5€.
Taajaman ulkopuolelta 5€ + 0,50€/kilometri (meno-paluu).

Huomiothan mahdollisen kierrätysmaksun!

Puuverstas

Puuverstaalla kunnostetaan lahjoituksina saatuja huonekaluja, lisäksi on pienimuotoista uusiotuotantoa, joiden myynti tapahtuu Kierrätysmyymälässä.

Sähkö- ja elektroniikkaromun
vastaanotto

Savonlinnan Toimintakeskus on SER-Tuottajayhteisöjen virallinen sähkö- ja elektroniikkaromun vastaanottaja. SE-laitteet voi palauttaa veloituksetta Toimintakeskuksen kierrätyspisteeseen.

Euroopan sosiaalirahaston tuella:

Kasvupolku työhön

KASVUPOLKU TYÖHÖN -KASVUN TUELLA UUSIIN TYÖTEHTÄVIIN.
Mihin hankkeessa tartutaan?

Kasvupolku-hankkeessa kehitetään henkilöasiakkaan palvelukonseptia. Hankkeen tavoitteina on tuottaa asiantuntijaverkoston kokonaispalvelu sekä henkilöasiakkaan -että työtä tarjoavien yritysten tarpeisiin.

Samalla tuetaan työllistyvän työnhakijan osaamista ja sen kehittymistä työvalmentajan tuella. Henkilöasiakkaan tuen lisäksi rakennamme palvelua myös yritysten tarpeisiin.

Kohderyhmät:

1. Työttömät työnhakijat

2. Yritykset, joilla on tarjolla soveltuvia työtehtäviä kohderyhmäasiakkaille

3. Välilliset kohderyhmät –mm. työhallinnon, elinkeino- ja sosiaalipalvelujen, Kolmannen sektorin -ja henkilöstöpalveluyritysten asiantuntijat

Kasvupolku työhön- kasvun tuella uusiin työtehtäviin

Veikkauksen tuella seuraavat toiminnat:

Majakka

Majakka-toiminta pitää järjestettyä ryhmätoimintaa ja Pop Up-tapahtumia, jota rahoittaa STEA.

Majakan kohderyhmää ovat iältään 18-65 vuotiaat, pitkäaikaistyöttömät, päihde- ja mielenterveyskuntoutujat, maahanmuuttajat, sosiaalisesti huonommassa asemassa olevat nuoret.

Majakka pitää kaksi ryhmää päivässä, joista toinen on yhteistyökumppaniemme tiloissa ja toinen Majakan omissa tiloissa Toimintakeskuksella.

majakan-valo.blogspot.fi

Pirtti

Tuetun asumisen toimintamme voi mahdollista asumista tilanteissa, joissa oman vuokra-asunnon saaminen on eri syistä vaikeutunut, esimerkiksi vuokrarästien, häiriöiden tai muiden asumiseen liittyvien ongelmien vuoksi. Asunnot vuokrataan pääasiassa Savonlinnan Vuokrataloilta ja välivuokrataan edelleen asiakkaillemme. Tuetussa asumisessa asiakkaan palvelupolku määritellään yksilöidysti ja palveluohjauksellisella toiminnalla pyritään tukemaan asiakkaiden siirtymistä itsenäiseen asumiseen.

Toimintatupa

Toiminnan kohderyhmänä ovat Savonlinnan alueen alle 30-vuotiaat nuoret aikuiset.

Toiminnan sisältö koostuu erilaisista kuntouttavan työn menetelmistä, joita ovat pienryhmätoiminta sekä yksilöohjaus.

Tavoitteena on luoda nuoren elämään erilaisten työkalujen verkko ja ohjata häntä käyttämään näitä menetelmiä oman elämänsä eteenpäin viemiseen.

Aktiivinen osallistuminen ja yhteisöllisyys vähentävät yksinäisyyden kokemusta. Yksinäisyyteen puuttuminen ja sen vähentäminen on ollut Toimintatuvan yksi päätavoitteista.

Aluehallintoviraston tuella:

Nuorten työpaja

Nuorten työpajatoiminta (KiTu)

Kierrätyksen kautta tutkintoon, eli  KiTu -paja tarjoaa toimintaa, jonka tavoitteena on parantaa elämänhallintaa ja lisätä mahdollisuuksia työllistyä.

Tavoitteena on totuttautua työelämän pelisääntöihin ja jämäköittää omaa elämänhallintaa.

KiTu -pajassa pyrimme siihen, että jokainen jatkaa toiminnastamme joko koulu- tai työelämään.

KiTu -pajalla kunnostetaan kierrätykseen tulleita tavaroita, esim. ruohonleikkureita, polkupyöriä yms.

Kierrätystavarasta voidaan myös valmistaa tuotteita uusiokäyttöön..